Handige apps in WAI-NOT

Jouw persoonlijke agenda bijhouden in WAI-NOT? Het weer van vandaag en de weersvoorspellingen voor de komende dagen bekijken? Een eenvoudige rekenmachine gebruiken? Je dagplanner bij de hand?

Op de startpagina staat nu de nieuwe knop ‘Apps’ in het linkermenu. We breiden het aantal apps geleidelijk verder uit. Neem dus geregeld een kijkje.

Boodschappen doen met WAI-NOT

Boodschappenlijstjes maken is de laatste nieuwe app in WAI-NOT! Kies in de productenlijst eerst een categorie (brood, groenten en fruit, dranken …) en vervolgens je product. Staat jouw artikel er niet tussen, voeg dit dan zelf toe in de categorie ‘mijn producten’.

Je producten komen nu één voor één in je boodschappenlijstje. Je kan het aantal aanpassen of iets verwijderen. Je lijstje wordt ook voorgelezen als je dat wil. Meld je eerst aan in WAI-NOT zodat je lijstje bewaard blijft. Handig toch!

Wat er in je winkelkarretje ligt kan je aanvinken en doorstrepen. Klaar met winkelen? Wis dan je hele lijstje. Shoppen maar! 😉

WAI-NOT wenst jullie een fijn schooljaar

Goed gestart? Nicolas, An en Tony hebben er alleszins veel zin in en staan klaar om WAI-NOT boordevol leuke en leerrijke pagina’s te stoppen. We hopen dat jullie weer massaal berichten gaan sturen naar elkaar, met elkaar gaan chatten en leuke foto’s delen op ons sociaal netwerk ‘Mijn WAI-NOT’.

Er staan tal van verbeteringen en uitbreidingen op ons programma. Onze programmeur Alexander werkt dit uit en zorgt voor een goed werkende, toegankelijke website.

Bekijk het eens op www.wai-not.be.

WAI-NOT-team

WAI-NOT-team: Tony - An - Nicolas - Alexander

 


Vlaanderen

Registreren
wai-not.be
wai-not.org
Uitschrijven


KlasCement

Facebook
Twitter
Youtube
LinkedIn