INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
  september 2014

Music for WAI-NOT

Doe jij mee aan de Warmste Week van Studio Brussel?

Van 18 tot 24 december 2014 is er opnieuw Music for Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting. Opnieuw kunnen luisteraars van Studio Brussel geld inzamelen voor een door hen zelfgekozen Vlaamse vzw.

Steun dit jaar vzw WAI-NOT!

Personen met een verstandelijke beperking hebben ook het recht om op internet te chatten, muziek te beluisteren of te netwerken. Op www.wai-not.be kunnen lezers met niet-lezers communiceren door middel van pictogrammen. Een wereld van communicatie gaat voor hen open in een aangepaste, veilige online omgeving.

Met jullie steun helpt vzw WAI-NOT jongeren met een verstandelijke beperking over de digitale kloof!

Wat kan jij doen?

  • Bedenk samen met vrienden, collega’s, je school of vereniging een leuke actie.
  • Registreer je actie op musicforlife.stubru.be en geef WAI-NOT op als je goed doel.
  • Hou ons op de hoogte van je actie via Facebook of info@wai-not.org.
  • Van 1 tot en met 24 december zamel je geld in met je creatieve actie. Stort dit aan de Koning Boudewijnstichting via musicforlife.stubru.be Zij zorgen dat het geld bij je goede doel terecht komt!
  • Vraag je favoriete plaat aan tijdens de Warmste Week van Music For Life van 18 tot en met 24 december en beluister deze via de ‘jukebox’ op www.wai-not.be!
Music for Life

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug

Guido