INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
september 2012

WAI-NOT in 2012 - 2013

Het nieuwe schooljaar is begonnen. WAI-NOT is er weer helemaal klaar voor! We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Samen maken we er weer een buitengewoon jaar van.
In deze nieuwsbrief kan je lezen over hoe Siemon, onze ambassadeur, de e-Inclusion Award in ontvangst mocht nemen.

terug

Medewerkers

Tony (tony.pijls@wai-not.org) en Tanja (tanja.maes@wai-not.org) blijven de vaste medewerkers bij WAI-NOT. Ook dit schooljaar werken zij beiden halftijds aan het project.

terug

Chat

Op dinsdag is er nog steeds chat. Je kan chatten van 13u30 tot 15u30. Ook op woensdag is er een chatmoment: van 19u30 tot 20u30. Elke leerkracht kan uiteraard op elk gewenst moment een chatkamer openen en modereren. Dit jaar zijn we ook gestart met de pictochat, voor wie schrijven of lezen moeilijk is. Zo kan iedereen op de chat! WAI-NOT zoekt nog mensen die af en toe de chat willen modereren. Heb jij interesse? Mail naar info@wai-not.org.

terug

Wedstrijd

De wedstrijd is een vaste waarde op WAI-NOT. Elke maand krijg je op www.wai-not.be een nieuwe opgave. Om mee te doen moet je wel geregistreerd zijn. De wedstrijd bestaat uit eenvoudige meerkeuzevragen en een schiftingsvraag. De winnaar krijgt een leuke prijs toegestuurd.

terug

e-Inclusion Award

Siemon Dekelver, Ambassadeur van WAI-NOT en vrijwilliger bij K-point, mocht op 22 juni 2012 de e-inclusion award, ‘I am part of it’, in ontvangst nemen.
De e-inclusion awards is een initiatief van de Europese commissie dat goede praktijkvoorbeelden rond digitale inclusie in de kijker zet. De Europese commissie stimuleert hiermee het gebruik van digitale technologie om sociale en digitale uitsluiting aan te pakken.
De KHK ontwikkelde een app, die Siemon in staat stelt om zelfstandig op pad te gaan. Hij wordt via zijn smartphone door zijn ouders of begeleider van op afstand gevolgd. Meer hierover? Lees verder

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug