INHOUD

LINKS

Nieuwsbrief van WAI-NOT
september 2010

WAI-NOT in 2010 - 2011

Weer een nieuw schooljaar met WAI-NOT! We hopen dat iedereen een goede start heeft gehad. WAI-NOT is ook op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers en uiteraard zijn er enkele nieuwtjes voor dit schooljaar. Je leest ze in deze nieuwsbrief.

terug

Medewerkers

Tony (tony.pijls@wai-not.org) en Tanja (tanja.maes@wai-not.org) blijven de vaste medewerkers bij WAI-NOT. Vanaf dit schooljaar werken zij beiden halftijds aan het project. Er blijft echter veel werk en WAI-NOT kan zeker enkele vrijwilligers gebruiken voor het modereren van de chat. Heb je interesse? Mail dan naar info@wai-not.org.

terug

Chat

Op dinsdag is er nog steeds chat. Je kan chatten van 13u30 tot 15u30. De chat van dinsdagavond verhuist naar woensdag: van 19u30 tot 20u30. Omdat we dit schooljaar minder werkuren hebben, zijn we dringend op zoek naar mensen die ons een handje willen toesteken bij het modereren van de chat. Heb jij interesse? Mail naar info@wai-not.org.

De moderator houdt een oogje in het zeil. Iedereen die geregistreerd is op WAI-NOT heeft toegang tot de chatkamer. Uiteraard blijft alles in een beveiligde omgeving. We hebben al heel wat vaste chatters, maar het is altijd leuk als er nog meer bijkomen!

terug

Wedstrijd

Elke maand krijg je op www.wai-not.be een nieuwe wedstrijd. Hiervoor moet je wel geregistreerd zijn. De wedstrijd bestaat uit eenvoudige meerkeuzevragen en een schiftingsvraag. Vanaf oktober 2010 kunnen de deelnemers kiezen uit drie leuke prijzen. Er is per maand één winnaar die zijn prijs krijgt toegestuurd.

terug

Buitenbeenpop

WAI-NOT ging op 27 augustus 2010 naar Buitenbeenpop, een openluchtfestival aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van personen met een handicap in de meest ruime betekenis van het woord. Bezoekers konden er naar hartenlust muziek beluisteren, muziek maken, muziek bekijken en natuurlijk ook dansen!

Het grote, hoge podium maakte het mogelijk dat de artiesten goed zichtbaar waren. De rolstoelgebruikers hadden mooie, verharde wandelpaden en een groot verhard deel aan het podium. Werd het wat te druk, dan kon je terecht in de knusse snoezelruimte of even rusten.

WAI-NOT maakte kennis met het sympathieke team achter Buitenbeenpop en mocht mee genieten van de ongelooflijke sfeer en de optredens. Ondertussen deelde ambassadeur Siemon flyers uit en kregen belangstellenden extra uitleg. Vele bezoekers en begeleiders waren erg geïnteresseerd in WAI-NOT. Siemon had het erg druk!

Buitenbeenpop

terug

Opleiding

Wij geven nog steeds opleiding. Wie graag wil starten met WAI-NOT, of wie graag meer informatie wenst kan ons mailen: info@wai-not.org. We nemen dan contact met je op.

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug