Naast tekst- en pictochat pakt WAI-NOT uit met VIDEOCHAT!

Thuis? Op school? Bij vrienden of familie? Met WAI-NOT houd je voortaan contact zoals je het zelf verkiest. Naast de gekende tekst- en pictochat pakken we graag uit met een erg gebruiksvriendelijke VIDEOCHAT.

Aangezien WAI-NOT staat voor toegankelijk internet werd deze nieuwe module zodanig geïmplementeerd dat de aangemelde gebruiker niets anders hoeft te doen dan naar de vertrouwde plek in WAI-NOT te gaan om een chatkamer binnen te treden. Vergeet wel niet eerst je camera en microfoon toegang te verlenen tot onze videochat.

pictogram videchat WAI-NOT

Om de veiligheid en privacy te respecteren kan voortaan elke leerkracht/begeleider enkel een chatkamer aanmaken voor de eigen school of de eigen gebruikersgroep(en)/klas(sen). Chatten kan voortaan ook tussen een leerkracht/begeleider en één of meerdere leerlingen. Daarnaast zet een WAI-NOT beheerder nog steeds meermaals per week een publieke chatkamer open waar alle geregistreerde leden elkaar kunnen ontmoeten. Wil je zelf een publieke chatkamer openzetten en modereren, geef dan een seintje op info@wai-not.be. Belangrijk blijft dus dat je bij iedere registratie je de school aanduidt en nadien iedereen netjes in een gebruikersgroep(en) zet. Op die manier mist niemand je chatmoment.

Maar nu … hoe werkt die videochat? Probeer het meteen uit met je klas!

Nieuwe games

Je geheugen trainen in een dj-game en patroonreeksen aanvullen om vuurwerk af te steken zijn de twee nieuwe educatieve games in WAI-NOT. We bouwen ons aanbod stelselmatig verder uit!

Merk ook op dat onder ‘Speel’ alle oefeningen werden ondergebracht per thema zodat je snel je weg vindt in ons uitgebreid aanbod.

Veel plezier!

dj-game         patroonreeksen

 


Vlaanderen

Registreren
wai-not.be
wai-not.org
Uitschrijven


KlasCement

Facebook
Twitter
Youtube
LinkedIn