INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
  oktober 2015

ING Solidarity

Twee klikken – 1000 euro voor WAI-NOT!

ING steunt ook dit jaar sociale projecten. Verschillende vzw’s hebben zich, net als WAI-NOT geregistreerd. Van 20 oktober tot 10 november kan er via deze link gestemd worden. De vijf vzw’s die per provincie de meeste stemmen halen, krijgen €1000.

We zijn erg blij geregeld suggesties te ontvangen ter verbetering van onze website. Met jullie stem kunnen we deze realiseren. Je mag de link uiteraard ook delen met vrienden en familie. Klik op het logo!

Computer

terug

Nieuwe tekstchat

Chatten ging nooit zo eenvoudig in WAI-NOT als nu. Je kan een chatkamer openzetten voor je school of instelling of voor de hele WAI-NOT gemeenschap. De regel ‘wie een chatkamer openzet, dient deze te moderen’ blijft gelden. Moderen gaat eenvoudiger dan voordien. Bovendien werd naast onze toegankelijke pictochat de tekstchat volledig vernieuwd en past deze perfect in de WAI-NOT look!

Probeer hem zeker eens uit! Zet zelf een chatkamer open via www.wai-not.be/admin.

Meer info? Handleiding | Instructiefilmpje

Tekstchat WAI-NOT

terug

Music for WAI-NOT

Doe jij mee aan de Warmste Week van Studio Brussel?

Van 18 tot 24 december 2015 is er opnieuw Music for Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting. De week voor Kerstmis wordt zo de Warmste Week van het jaar. Opnieuw kunnen luisteraars van Studio Brussel geld inzamelen voor een door hen zelfgekozen Vlaamse vzw.

Steun dit jaar vzw WAI-NOT!
Met jullie steun helpt vzw WAI-NOT jongeren met een verstandelijke beperking over de digitale kloof!

Wat kan jij doen?

  • Bedenk samen met vrienden, collega’s, je school of vereniging een leuke actie.
  • Registreer je actie op musicforlife.stubru.be en geef WAI-NOT op als je goed doel.
  • Hou ons op de hoogte van je actie via Facebook of info@wai-not.org.
  • Van 23 november tot en met 24 december 2015 zamel je geld in met je creatieve actie. Stort dit aan de Koning Boudewijnstichting via musicforlife.stubru.be Zij zorgen dat het geld bij je goede doel terecht komt!

Music for Life

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug

Guido