INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
oktober 2014

Nieuwe medewerker

Hallo,

Mijn naam is Nancy Van Belleghem, ik ben 36 jaar en de trotse mama van 2 prachtige dochters. Sinds 1 september ben ik de nieuwe medewerker van vzw WAI-NOT.
Daarnaast werk ik ook als leerkracht in MOZA-IK, een school voor buitengewoon onderwijs, in Opwijk. Zowel in de klas als privé ben ik geïnteresseerd in nieuwe media en probeer ik dit zo goed mogelijk te volgen en te implementeren in de klas.
Een groot deel van mijn vrije tijd gaat met veel liefde naar mijn meisjes. We gaan graag samen wandelen, winkelen, naar een pretpark of houden een gezellige filmavond. Ik omring me graag met leuke mensen om samen naar de cinema te gaan, eens lekker te gaan eten, een terrasje te doen of een avondje te gaan dansen. Tegen een partijtje tennis kan ik moeilijk neen zeggen.

terug

WAI-NOT blijft gratis

WAI-NOT telt meer dan 4000 geregistreerde leden, wordt intensief gebruikt en blijft volledig gratis. Om de website up to date te blijven houden zijn we dringend op zoek naar financiële steun. Misschien wil jij wel bijdragen tot het dichten van de digitale kloof voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking? Dit kan door ons te steunen via Music for Life. Lees er alles over op Music for WAI-NOT!

terug

Special olympics

WAI-NOT gaf twee tickets weg voor de slotshow van de Special Olympics in het sportpaleis van Antwerpen. Op 20 september was het zover. Keanu Duymelinck (13 jaar) beleefde samen met zijn mama een leuke avond met grote artiesten zoals Natalia, Kate Ryan, Axel Hiersoux en Stijn Meuris!

terug

4000ste registratie

Op onze Facebookpagina beloofden we de 4000ste registratie in de bloemetjes te zetten. Op 5 oktober was het zover! Blanson Castelo was de gelukkige. We stuurden hem een pakket toe met WAI-NOT-gadgets. Blanson Castelo is 13 jaar en maakte in september de overstap van de lagere school naar Bu.S.O.Katrinahof in Antwerpen. Hij zit in klas 1a van de eerste graad. Blanson is sportief, kan heel goed dansen en houdt van grapjes. Hij zit niet graag stil maar achter de computer lukt hem dat wel. Samen met de andere leerlingen van zijn klas leert hij nu WAI-NOT kennen. Bij WAI-NOT is er heel wat te ontdekken. We zijn net gestart met het mailen naar mekaar. Nog een beetje oefenen en Blanson kan het als de beste!

terug

Iedereen op de chat

WAI-NOT biedt enkele vaste chatmomenten aan. Hierin zijn alle WAI-NOTters welkom (een ‘publieke’ chat). Nancy opent elke woensdagnamiddag een tekstchat van 14u00 tot 15u00. Tony modereert iedere donderdag een pictochat van 14u00 tot 15u00. Daarnaast kan natuurlijk elke leerkracht of begeleider op elk gewenst moment een chatkamer openen en modereren. Bij een privéchat kunnen enkel de leerlingen van je school aan de chat deelnemen. Zorg er dus voor dat je gebruikersprofielen voorzien zijn van een school en gebruikersgroep, dat maakt de communicatie en het beheer binnen WAI-NOT handig en eenvoudig. Hier vind je een handleiding over hoe je chatkamers opent en beheert.

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug

Guido