INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
mei 2016

Rock voor Specials

Woensdag 29 en donderdag 30 juni 2016 is het weer zover: Rock voor Specials zal de zomer inluiden! Rock voor Specials is een festival voor personen met een verstandelijke beperking. Woensdag 29 juni zal WAI-NOT de hele dag aanwezig zijn op het festival. Je kan er actief komen gamen, chatten met picto's, iets op je 'Mijn WAI-NOT' plaatsen, kennis maken met onze ambassadeur en nog veel meer.

Het programma belooft goed te zijn. Klik eens door naar www.rockvoorspecials.be en bestel nog snel een ticket!

Tot dan!?

Rock voor Specials

terug

Promotiefilmpje

Wil je snel een beeld krijgen van vzw WAI-NOT of wil je onze organisatie aan iemand voorstellen? Bekijk dan meteen ons nieuw promotiefilmpje. Het filmpje is mee tot stand gekomen dankzij het buitengewoon onderwijs Terbank.

terug

Interactief gamen

WAI-NOT maakt interactief gamen voor kinderen met een verstandelijke beperking mogelijk, dankzij de hulp van masterstudent Tom Laenen. Iemand anders uitdagen om tegen te gamen binnen WAI-NOT of je plaats in een high score tabel bijhouden kan allemaal binnenkort. Weldra meer nieuws hierover!

Ondertussen maakten een drietal studenten van de afdeling journalistiek van hogeschool Odisee reeds een reportage hierover. Je kan ze hier alvast bekijken.

terug

Rune schrijft over WAI-NOT

In het kader van de GOK- werking op school leert Rune bloggen. Hij schreef een tekstje over WAI-NOT en was hier zo trots op dat hij het wilde delen. WAI-NOT kan zich geen betere reclame wensen. :)

In de klas werken we soms met de iPads.
Dan gaan we op WAI-NOT.
WAI-NOT is een website waarmee je berichten kan sturen en kan chatten met de kinderen van de klas.
Je kan ook iets nieuws leren.
Elke maand is er ook een spel waarmee je een WAI-NOT balpen kan winnen… Wil je ook een balpen winnen?

Rune schrijft over WAI-NOT

terug

Best Language Service

Het vertaalsysteem Text2Picto dat ontwikkeld werd door het Centrum van ComputerlinguĂŻstiek aan de KULeuven won de Language Industry Award (LIA) voor Best Language Service. Met bijna 700 stemmen (49%) werd Text2Picto uitgeroepen tot beste taaldienst van het jaar.

In WAI-NOT staat deze toepassing in voor de vertaling van tekst naar pictogrammen en omgekeerd. Hier zijn we fier op, proficiat!

terug

Korczakprijs

WAI-NOT heeft de Korczakprijs 2016 gewonnen! Mede dankzij onze ambassadeur Siemon die WAI-NOT met veel overtuiging en enthousiasme voorstelde. De Janusz Korczakstichting kent de Korczakprijs toe aan een organisatie die op bijzondere wijze actief vorm geeft aan een pedagogische praktijk waarin kinderen, geheel in de geest van het gedachtegoed van Korczak, tot hun recht komen. Meer informatie vind je hier.

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug

Guido