INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
mei 2015

WAI-NOT gaat mobiel

Beste vrienden van WAI-NOT,

Zoals jullie weten werkt WAI-NOT aan de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking. Daarom hebben we een website ontwikkeld die haar gebruikers een veilige en educatieve omgeving aanbiedt. Op dit digitale vlak zien we nu een nieuwe uitdaging.

Terwijl de wereld blijft draaien, blijft ook de digitale wereld evolueren: door de opkomst van tablets en smartphones worden we steeds mobieler. Om bij te kunnen benen met deze ontwikkelingen hebben we jullie hulp nodig. WAI-NOT is niet compatibel met huidige mobiele toestellen en daarom willen wij een mobiele versie laten creëren. Zou het niet fantastisch zijn moesten onze WAI-NOTers op elk moment van de dag kunnen bijleren en in contact staan met hun vriendjes?

Om de mensen die WAI-NOT genegen zijn zo goed mogelijk te kunnen bereiken hebben we een crowdfunding opgestart. Een crowdfunding laat toe om met vele kleine sommetjes geld één groot doel te bereiken. Al vanaf vijf euro kunnen jullie WAI-NOT een hart onder de riem steken. Bekijk zeker even dit kort filmpje! Doneren kan via een simpele muisklik op de afbeelding hieronder; een kleine stap voor een grote verandering!

Bedankt allen!

Crofun WAI-NOT

terug

Nationale Loterij

Er staan nog tal van vernieuwingen in de wachtrij ter verbetering van onze website. Zowel de eindgebruiker als de leerkracht of begeleider zullen dit voelen. De adminsite wordt gebruiksvriendelijker en de eindgebruiker zal volgend schooljaar kunnen starten met enkele nieuwigheden. Om dit alles te kunnen realiseren krijgen we extra financiële steun van de Nationale Loterij. We willen hen graag langs deze weg hiervoor danken!

Nationale Loterij

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug

Guido