Draai een keer in het rond, stamp met je voeten op de grond …

Ontdek onze 360°-oefeningen, een eerste stap die WAI-NOT zet in de virtuele wereld. Wordt vervolgd …

360 graden oefeningen

WAI-NOT op Facebook & Instagram

Volg jij WAI-NOT al via onze sociale media? We zetten daar items in de kijker én je krijgt af en toe een inkijk achter de schermen van WAI-NOT. Deel onze berichten en help ons zo nog beter bekend te worden bij iedereen die met onze doelgroep werkt.

logo Facebook    logo Instagram

Jouw mening telt!

WAI-NOT maakt zich klaar voor een grote update. We maken onze website nog toegankelijker en aantrekkelijker met inhoud op maat. Je school, je klassen en leerlingen toevoegen op WAI-NOT kan in de toekomst in enkele klikken. Eenvoudig aanmelden via een avatar, qr-code, pictogrammen …? Via een grootschalig onderzoek door Thomas More Hogeschool bekijken we grondig alle mogelijkheden.

Ook jij kan helpen door deze vragenlijst in te vullen (voorzie een 10-tal minuten), want jouw mening telt!

Gaming for specials

Basisvaardigheden oefenen om met de computermuis te werken kan met ons recent uitgebreid aanbod. Dit werd mogelijk gemaakt door Wim De Backer, ergotherapeut bij Modem (expertnetwerk ondersteunende communicatie technologie) en door studenten industriële ingenieurswetenschappen tijdens een service learning project.

screenshot computergames WAI-NOT

Rock voor Specials

Ontmoet WAI-NOT op woensdag 28 juni op de ontspanningsmarkt van Rock voor Specials. Je kan er een leuke game spelen en met een WAI-NOT-gadget naar huis gaan. Koop tijdig je ticket voor dit spetterende pop- en rockfestival voor personen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders te Evergem.

Klik op het nieuwe logo van Rock voor Specials voor meer info.
Tot dan!?

logo Rock voor Specials

 


Vlaanderen

Registreren
wai-not.be
wai-not.org
Uitschrijven


KlasCement
Facebook
Instagram