INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
maart 2014

Nieuw: www.wai-not.org!

www.wai-not.org onderging een grondige verandering. Deze informatieve website is volledig vernieuwd. Wil je meer weten over onze organisatie, welke visie schuilt erachter, op zoek naar een oude nieuwsbrief, wens je een opleiding aan te vragen, …? Je vindt er alles in een muisklik terug. Handig zijn ook al de nieuwe handleidingen en instructiefilmpjes die je er terug vindt. Deze zijn trouwens ook allemaal vernieuwd in onze admin-site voor leerkrachten en begeleiders. Neem beslist eens een kijkje!

terug

Mijn WAI-NOT breidt verder uit

Het sociaal netwerk in WAI-NOT, ‘Mijn WAI-NOT’, breidt steeds verder uit. Nieuw is dat je nu meteen een melding krijgt wanneer iemand uit je vriendengroep een nieuw bericht heeft gepost. Zo ben je snel op de hoogte van de anderen hun berichten en kan je meteen de pagina van vrienden bezoeken, liken of hen een bericht sturen.
Op deze pagina kan je ook altijd terug gaan naar de laatste tien berichten van je vrienden.

Nieuwe berichten

terug

Meldknop ongewenste berichten

Voortaan is ieder bericht dat je ontvangt in WAI-NOT voorzien van een meldknop voor ongewenste berichten. WAI-NOT houdt van nettiquette!

Klik enkel op de knop indien je een bericht ongepast vindt. Je dient deze handeling eerst te bevestigen. Vervolgens zal een WAI-NOT moderator het bericht interpreteren en indien nodig afkeuren. Het bericht wordt dan verwijderd bij de zender en alle ontvangers. De personen zijn meteen ook niet meer gelinkt via hun vriendengroep.

ongewenst bericht      ongewenst bericht

terug

Pictokiezer

In samenwerking met het Centrum voor Computerlinguïstiek van de KU Leuven maakte WAI-NOT heel wat werk om de vertaling tussen Nederlands en pictogrammen te verbeteren. Ook in de toekomst blijven we hieraan werken en zal er geregeld een update verschijnen.

pictokiezer

Momenteel wordt de pictokiezer gebruiksvriendelijker gemaakt. We voegden alvast een categorie toe met profielfoto’s van de mensen die in je adresboek zitten. Handig, zo kan je iemand persoonlijk aanspreken met picto’s!

bericht

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug

Guido