Beste wensen!

We starten deze eerste nieuwsbrief van het jaar graag met onze beste wensen voor 2020. We hopen jullie vaak te mogen ontmoeten op www.wai-not.be.

ICT-praktijkdag

Al ingeschreven voor de ICT-praktijkdag van 3 februari in Leuven? Kom dan zeker eens langs op de ICT-beurs. WAI-NOT staat er samen met KlasCement aan een stand waar je terecht kan met vragen en weetjes.

Nieuwe educatieve games

GFT, plastic of papier? Sorteer het op speelse wijze in de juiste afvalcontainer. Of verzamel je liever gezonde snacks en fiets zover je kan? Het zijn twee nieuwe games die we aanbieden. Daarnaast kregen verschillende games een moeilijkheidsgraad ingebouwd en een scorebord dat je uitdaagt te gamen tegen je vrienden in WAI-NOT. Doen!


Sterke update!

Je had het wellicht al gemerkt. WAI-NOT startte het schooljaar met een vernieuwde website. Bij deze vernieuwingen hadden we geluisterd naar de noden en wensen van onze gebruikers. WAI-NOT werd logischer, eenvoudiger en vooral gebruiksvriendelijker. Uiteraard werd er rekening gehouden met de herkenbaarheid zodat iedereen snel zijn weg terugvindt. Ook via de tablet of smartphone kan je volop genieten van WAI-NOT. Na enkele maanden zijn we erg tevreden met jullie positieve feedback en werden kleine kinderfouten weggewerkt. Ook de admin voor leerkrachten en begeleiders werd in een nieuw jasje gestopt.

Registreren blijft uiteraard gratis!


WAI-NOT moderator

Mogelijk heb jij ook bruikbaar materiaal om toe te voegen aan WAI-NOT voor onze vele leden? Laat het ons zeker weten via info@wai-not.be en word WAI-NOT moderator.

 


Vlaanderen

Registreren
wai-not.be
wai-not.org
Uitschrijven


KlasCement

Facebook
Twitter
Youtube
LinkedIn