INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
  februari 2015

Tevredenheidsonderzoek

WAI-NOT wil voortdurend het toegankelijk platform voor jongeren met een verstandelijke beperking uitbreiden en verbeteren. Hiervoor willen we graag beroep doen op jouw mening om zo nog beter te beantwoorden aan jullie wensen.

Met de resultaten kunnen we dan aan de slag om ons platform nog te verbeteren. Doe dus zeker mee! Het duurt niet langer dan twee minuten. Klik hieronder op de link ‘tevredenheidsonderzoek'.

Tevredenheidsonderzoek

terug

Duimen voor WAI-NOT

Goed nieuws! WAI-NOT is gratis en blijft ook gratis. Hiervoor hebben we blijvend de steun van de Vlaamse Overheid hard nodig. Dit willen we graag kenbaar maken op verschillende manieren.

In de eerste plaats kan dit door je meteen aan te melden op www.wai-not.be. Nog geen lid? Registreer je dan eerst hier gratis. Klik vervolgens op onze startpagina op de duim voor WAI-NOT in de tekstballon. Lees de volgende stap en duimen maar!

Het kan ook meer. Maak voor 1 mei een creatief filmpje waarin je promotie maakt voor WAI-NOT en benadrukt dat ons platform blijvend steun verdient. Deel vervolgens je filmpje via onze Facebookpagina of breng ons op de hoogte via een mail naar info@wai-not.org. Respecteer wel het privacybeleid van je school of instelling. Onze ambassadeur kiest het leukste filmpje en verrast jullie met een bezoekje in de klas of leefgroep!

Duim!

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug

Guido