INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
  december 2015

Fabled Fox for Life

Fabled Fox heeft de voorbije weken heel wat tekening gemaakt voor Music for life. De aardige opbrengst gaat integraal naar WAI-NOT. Hiervoor willen we graag Leen Sevens, de persoon achter Fabled Fox bedanken.

Naast het maken van tekeningen werkt Leen aan het Centrum voor ComputerlinguĂŻstiek van de KU Leuven, waar knap werk wordt geleverd om de omzetting van pictogrammen naar Nederlandse taal te verbeteren. Er wordt ook hard gewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid van de pictokiezer. Je merkt er binnenkort meer van in onze website!

Computer

terug

De Zoete Inval

Op zaterdag 31 oktober 2015 waren Chris Van Espen, Bert Kruismans en Frieda Van Wijck te gast bij Luc Appermont voor het Radio 2 programma "De zoete inval". Elke week trachten drie panelleden zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een vzw. Zaterdag 31 oktober speelden zij voor WAI-NOT en haalden zij het mooie bedrag van €700 op.

Van harte dank!

terug

Prettige feestdagen

WAI-NOT wenst iedereen fijne kerstdagen en een goede start voor het nieuwe jaar. Ook in 2016 hopen we jullie vaak te ontmoeten op www.wai-not.be!

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug

Guido