INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
december 2013

Mijn agenda

De agenda in [Mijn WAI-NOT] werd uitgebreid. Zo kan je naast een maandkalender ook een dagschema openen en aanvullen. Niet alleen de WAI-NOT gebruiker kan dit, maar ook leerkrachten of begeleiders kunnen de agenda via hun admin-site klaarmaken voor één gebruiker of meteen voor een hele gebruikersgroep.

terug

Vrienden zoeken

Stel zelf je adresboek samen en hou contact met al je vrienden in WAI-NOT! Vrienden zoeken gaat nu vlotter met het nieuwe zoekvenster ‘Personen zoeken’ in [Mijn WAI-NOT]. Zo kan je een toffe vriendengroep samenstellen. Probeer het zeker eens uit!

terug

Van tekst naar pictogrammen

WAI-NOT leverde in samenwerking met het Centrum voor Computerlinguïstiek van de KU Leuven de voorbije periode heel wat inspanningen om de vertaling van het Nederlands naar pictogrammen vlotter en leesbaarder te maken. Ook de vertaling tussen Beta- en Sclera-pictogrammen gaat hierdoor erg vlot. We werken ondertussen verder om de gebruiksvriendelijkheid van de pictokiezer nog te verbeteren.

terug

ICT-praktijkdag

Op deze vierentwintigste ICT-praktijkdag verzorgt WAI-NOT een stand tijdens de ICT-beurs, zowel 's morgens als 's middags. Je kan er uitgebreid kennismaken met tal van nieuwigheden die onze website rijker is. Kom zeker eens langs! 3 februari 2014 - Thomas More Geel www.ictdag.be

terug

Prettige feestdagen

WAI-NOT wenst iedereen fijne kerstdagen en een goede start voor het nieuwe jaar. Ook in 2014 hopen we jullie vaak te ontmoeten op www.wai-not.be!

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug