Vernieuwde structuur

We hebben de laatste weken wat zitten sleutelen aan de structuur van www.wai-not.be. Onze bezoekers kunnen nu nog sneller bij de inhoud die ze zoeken. We verzamelden ook een reeks educatieve en recreatieve spelletjes. Je vindt ze in een muisklik. Probeer het beslist eens uit!


Themaknop op startpagina

Op de startpagina vinden onze bezoekers voortaan geregeld een extra knop over iets wat we in de kijker willen zetten, een wisselende themaknop. Hieronder staan pagina’s die actueel zijn en waar je meteen bij kan.

Favorieten bij de hand

Voortaan vind je in het linker menu van onze website de knop ‘Leuk’. Hier vind je een verzameling van alle pagina’s die je zelf een duim gaf in www.wai-not.be.

Picto2Text

Wie enkel gebruikt maakt van picto’s bij het opstellen van een bericht, kan voortaan rekenen op een goede vertaling naar het Nederlands. Vice versa was dit al een hele tijd in WN. We blijven voortdurend het systeem verbeteren en willen hierbij nogmaals het Centrum voor Computerlingu´stiek aan de KU Leuven danken.

WAI-NOT in de kijker!

Van 2 tot 16 oktober zetten we WAI-NOT in de kijker.

Sociale media en online communiceren zijn niet meer weg te slaan uit het leven van onze jeugd. Ook jongeren met een beperking hebben hier behoefte aan, ze hebben er recht op.

Nog niet iedereen is hiervan overtuigd of durft die stap te maken en daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Help ons de bekendheid van WAI-NOT te vergroten. Nog te veel jongeren hebben geen toegang tot een toegankelijk en veilig internet. Daarom zetten we WAI-NOT 14 dagen lang in de kijker. We kunnen ook dankbaar gebruik maken van een platform als KlasCement. Maar ook jullie hulp hebben we nodig, deel de berichten op Facebook, retweet onze Twitterberichten en spoor die ene leerkracht, begeleider of ouder aan om met WAI-NOT aan de slag te gaan.

 

Vlaanderen

Registreren
wai-not.be
wai-not.org
Uitschrijven

KlasCement

Facebook
Twitter
Youtube
LinkedIn