Breng je school naar je thuis met WAI-NOT!

Van thuis even terug dromen van je school en van je vrienden? Dat kan via een eigen website die je in enkele muisklikken opstart in WAI-NOT. Via onze admin, waar leerkrachten en begeleiders toegang toe hebben, bouw je in een vaste structuur en in de vertrouwde WAI-NOT look alles stap voor stap op. Voeg leuke foto’s, korte teksten of filmpjes toe van elkaar en van activiteiten die je samen deed. Alle teksten worden bovendien voorgelezen. Leuk toch?

Zorg er wel voor dat alle foto’s en filmpjes jullie eigendom zijn of rechtenvrij zijn (WAI-NOT gebruikt bijvoorbeeld regelmatig rechtenvrije afbeeldingen van Pixabay). Belangrijk om weten is dat enkel WAI-NOT leden van jullie eigen school je website kunnen zien onder de knop ‘Onze site’.

Bekijk deze korte handleiding en ga aan de slag!

            

Zoek je vrienden snel op via ‘Mijn WAI-NOT’

Mijn WAI-NOT groeide ondertussen uit tot een volwaardig sociaal netwerk. Zoek snel je vrienden op en nodig hen uit om deel uit te maken van je vriendengroep in WAI-NOT. Bekijk en like berichten van je vrienden binnen onze veilige website of post zelf een leuke foto of tekst die je wil delen met je vrienden in WAI-NOT. Nieuwe berichten worden steeds gemodereerd. Plan daarnaast je activiteiten in 'Mijn agenda' waar je ook de verjaardagen van je vrienden nooit mist.

Meld je aan en bekijk het!

 


Vlaanderen

Registreren
wai-not.be
wai-not.org
Uitschrijven


KlasCement

Facebook
Twitter
Youtube
LinkedIn