INHOUD

LINKS
FacebookYouTubeTwitter

Nieuwsbrief van WAI-NOT
april 2015

Instrumentele ICT vaardigheden

Sinds kort zijn er in WAI-NOT oefeningen opgenomen waarin onze gebruikers enkele instrumentele ICT vaardigheden zoals werken met het toetsenbord of werken met de computermuis volop kunnen oefenen. Heel wat van deze oefeningen werden overgenomen uit het vroegere project EasyICT.

Hoe er wordt geoefend door de leerlingen kan een leerkracht of begeleider altijd opvragen via www.wai-not.be/admin. Klik in het leerlingvolgsysteem onder het profiel van de gewenste gebruiker. Het startend aanbod van oefeningen vind je onder ‘Meer leren over’ – ‘Computer’.

Computer

terug

Studenten voor WAI-NOT

In heel wat studierichtingen van hogescholen en universiteiten wordt WAI-NOT opgenomen. Deze werken zowel nationaal als internationaal samen aan deelprojecten voor WAI-NOT. Elke student benadert dit deelproject vanuit een eigen invalshoek afhankelijk van de gevolgde studierichting.

 • Groep-T | Leuven Education College

  De Postgraduate Program in Development Studies, een International Educating Class (IEC) van Group T - Leuven Education College, wil een klankbord zijn van innovatieve benaderingen. Vier internationale en erg gedreven studentengroepen werken momenteel samen aan ons project ‘WAI-NOT’.

  Naast het uitwerken van een gloednieuw promotiefilmpje voor WAI-NOT, zullen er binnenkort ook videorecepten verschijnen, zal WAI-NOT gepromoot worden in de opleiding lager onderwijs, banaba buitengewoon onderwijs, zal je op een interactieve manier leerstof kunnen inoefenen en wordt er een concept uitgewerkt voor een aangepaste versie van onze website voor tablets.

  International Education Class - Group T

 • Care Full Technology

  Het project Care Full Technology focust op de interdisciplinaire samenwerking tussen studenten uit de professionele bachelor opleidingen technologie, zorg en bedrijfskunde. Samen ontworpen zij interactieve games die binnenkort met veel enthousiasme zullen onthaald worden in WAI-NOT! Wij namen alvast een kijkje op het Event Care Full Technology in het wetenschapscenter Imec te Leuven. Met trots vernamen we dat de studenten die voor WAI-NOT werkten de derde prijs in ontvangst mochten nemen van minister Hilde Crevits. Proficiat!

  Care Full Technology

terug

Rock voor Specials

Woensdag 24 en donderdag 25 juni 2015 is het weer zover: Rock voor Specials zal de zomer inluiden! Rock voor Specials is een festival voor personen met een verstandelijke beperking. Donderdag 25 juni zal WAI-NOT de hele dag aanwezig zijn op het festival. Je kan er actief mee chatten met picto's, iets op je 'Mijn WAI-NOT' plaatsen, kennis maken met onze ambassadeur en nog veel meer.

Het programma belooft goed te zijn. Klik eens door naar www.rockvoorspecials.be en bestel nog snel een ticket!

Tot dan!?

Rock voor Specials

terug

Abonneren

Wie zich wil abonneren op onze nieuwsbrief kan dat door eventjes een mailtje te sturen naar info@wai-not.org. Zo blijf je op de hoogte van al onze activiteiten.

terug

Guido